Főoldal A társulás
A társulás
Csökkenő lakosság és támogatás PDF Nyomtat Email

Az önkormányzatoktól 2009-hez képest 120 milliárd forintot vonnak el, vagyis a jövő évben 4,8 százalékkal kevesebb pénzből kell gazdálkodniuk. Mindez kihat a kistérségi társulások gazdálkodására is, amihez Ózd térségében a csökkenő lakosság miatt kevesebb lesz a normatíva – hangzott el hétfőn a többcélú társulási tanács ülésen.

Bővebben...
 
Pályázat üzleti infrastruktúra fejlesztéséhez PDF Nyomtat Email

Tisztelt Partnerünk!

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy megjelent az ÉMOP-2009- 1.1.1./G jelű, „Komplex programmal segítendő leghátrányosabb helyzetű kistérségek üzleti infrastruktúra fejlesztéséhez” című pályázat.

Bővebben...
 
Az Ózdi kistérség fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése PDF Nyomtat Email

A projekt neve: ÁROP-1-1-5-08/C/A pályázat - Az Ózdi kistérség fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése

Bővebben...
 
A társulás által vállalt feladatok PDF Nyomtat Email

A társulási megállapodásban a tagönkormányzatok a területfejlesztési, az egészségügyi, a szociális, a gyermek- és ifjúságvédelmi, az oktatási és nevelési, a közművelődési, a területrendezési, a környezet- és természetvédelmi, hulladékkezelési, a közlekedés és vízgazdálkodási, a szolgáltatási-szervezési, a pénzügyi-gazdasági ellenőrzési valamint a közbeszerzési feladatok közös ellátását jelölték meg célként. A szakmai feladatok köre 2006. évben jelentősen bővült a foglalkoztatást elősegítő és a sportfeladatokkal.

Bővebben...
 
További cikkek...
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

2 / 2 oldal