Főoldal A társulás
A társulás
Indulnak a Biztos Kezdet Gyerekházak és Ifjúsági Házak PDF Nyomtat Email

Fontos szakaszához érkezett a „Komplex gyerekprogram megvalósítása az Ózdi Kistérségben” című, az Európai Unió támogatásával a TÁMOP 5.1.1-11/1/A-2012-0001 pályázat keretében megvalósuló projekt: a régi várkonyi óvodában, a Mekcsey út 36. sz. alatt és Borsodbótán, a Rákóczi út 76. sz. alatt 2013. április 2-án megkezdik működésüket a Biztos Kezdet Gyerekházak és Ifjúsági Házak.

Bővebben...
 
Program a leghátrányosabb helyzetű térségben élők felzárkóztatására PDF Nyomtat Email

A 311/2007 számú kormányrendelet a 33 leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérséget komplex programokkal segíti. Az Ózdi Kistérség által nyertes pályázat a TÁMOP 5.1.1-11/1/A-2012-0001 számú projekt, mely a „Komplex gyerekprogram megvalósítása az Ózdi Kistérségben” címet viseli. A 2012. október 1-jén elindult program költségvetése 160 millió forint.

Bővebben...
 
Lezárult a pályázat – 22 milliós támogatás PDF Nyomtat Email

Az ütemtervnek megfelelően 2010. szeptember 30-án sikeresen lezárult „A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése” című ÁROP-1.1.5/C/A-2008-0021 pályázat, melyben az Ózd Többcélú Kistérségi Társulása bruttó 22 262 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.  A támogatás mértéke a projekt összes elszámolható költségének 100%-a volt. A pályázat keretében készített kistérségi stratégiák a jelen honlapról teljes egészében letölthetők, felhasználhatók.

A nyilvánosság minél szélesebb körű tájékoztatása érdekében szórólap készült a pályázat elért eredményeinek összefoglalásával. A szórólap kiegészített változatának közzétételével szeretnénk minden érdeklődő részére elérhetővé tenni az információkat.

a szórólap letöltése (pdf) »

 
Útkorszerűsítések Csernelyben PDF Nyomtat Email

Csernely Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv ÉMOP-3.1.3/B támogatási rendszeréhez a Kisléptékű településfejlesztés vidékfejlesztési program kiegészítésére (Települések infrastrukturális fejlesztése LHH kistérségekben) programjában a már évek óta kiemelt fontosságú feladatként szereplő Bazsik, Pető, Rózsa és Árnyas belterületi utak korszerűsítése munkái támogatására.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1 / 2 oldal