Főoldal Szociális és gyermekjóléti szolgáltatás
Szociális és gyermekjóléti szolgáltatás
Kézenfogva Szociális Szolgáltató Központ PDF Nyomtat Email
Ózd Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsa 2007. január 1. napján létrehozta a Kézenfogva Szociális Szolgáltató Központot, amelyet intézményfenntartóként működtet.
Bővebben...
 
Kistérségi Gyermekjóléti Intézmény PDF Nyomtat Email

A Kistérségi Gyermekjóléti Intézmény négy szakmai egysége 2008. évben az Ózd Kistérség Többcélú Társulása településeinek biztosította a törvényben meghatározott gyermekjóléti alapellátások körét.

Bővebben...
 
Szociális szolgáltatás PDF Nyomtat Email
A Társulás 2006. január 1-jétől szociális alapszolgáltatások keretében a családsegítést, a házi segítségnyújtást, szenvedélybetegségek közösségi ellátását biztosítja. Ezeket a szolgáltatásokat Ózd, Putnok és Borsodnádasd saját intézményei útján látja el. Ózd külön megállapodása keretében a Területi Szociális Gondozási Központ tizennégy, az Esély Gondozóház nyolc település lakosságának biztosítja a szolgáltatásokat. A Kézenfogva Szociális Szolgáltató Központ 2007-től a társult települések lakosai részére biztosítja az időskorúak ellátását és az alapszolgáltatásokat. Borsodnádasd kettő, míg Putnok tizenkettő település részére biztosítja a szociális alapszolgáltatásokat.