Főoldal Közoktatás - kultúra
Közoktatás - kultúra
Felújított, bővített könyvtár PDF Nyomtat Email

Az Országos Könyvtári Napok keretében Ózdon és a kistérségben számtalan programmal várták az érdeklődőket. Sajónémeti általános iskolájában ünnepélyes keretek között átadták a megszépült könyvtári szolgáltató helyet.

Bővebben...
 
Közoktatás, kultúra PDF Nyomtat Email

Az egyes települések közoktatási feladatainak ellátásban jelentkező gondok megoldására az országban elsők között alakult meg az Ózdi Közoktatási Ellátási Körzet. A közművelődési feladatokat is ellátó társulás célja a kulturális szolgáltatások körének szélesítése, a pályázati lehetőségek kihasználásával a hatékonyabb feladatellátás.

Bővebben...
 
A közoktatási feladatok ellátásáról PDF Nyomtat Email
A többcélú társuláshoz csatlakozott településeken 60 alsófokú oktatási intézmény működik, ebből 25 általános iskolában, 35 óvodában 2423 fő óvodás gyermek, 7075 fő általános iskolás tanuló neveléséről-oktatásáról gondoskodik 198 óvodapedagógus, 507 pedagógus. Tevékenységeiket a térség oktatási intézményeiben 376 technikai dolgozó segíti.
Bővebben...
 
Pedagógiai szakszolgálat PDF Nyomtat Email
Ózd Kistérség Többcélú Társulásában a pedagógiai szakszolgálat feladatát 2007. 07. 01-től az Ózd Kistérségi Egységes Pedagógiai Szakszolgálat látja el, melynek szaksegítésére, humánszolgáltatásaira évről évre egyre több felnőtt és természetszerűen még több gyermek szorul.
Bővebben...
 
A közművelődési feladatellátásáról, 2008. - terv 2009. PDF Nyomtat Email

Az Ózdi Művelődési Intézmények intézmény intézményegységei: ÓMI Városi Művelődési Központ, ÓMI Városi Könyvtár, ÓMI Városi Múzeum közművelődési és közgyűjteményi feladatellátása Ózd város közigazgatási területére, és az ózdi kistérségre terjed ki. Az intézmény kistérségi közművelődési feladatellátásának alapja és előzménye a Városi Művelődési Központ által 2005. évben megkezdett és jelenleg az ÓMI Városi Művelődési Központ által folytatott közművelődési szaktanácsadás és szolgáltatás az ózdi kistérség településein.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

1 / 2 oldal