Főoldal Projektek
Projektek
Indulnak a Biztos Kezdet Gyerekházak és Ifjúsági Házak PDF Nyomtat Email

Fontos szakaszához érkezett a „Komplex gyerekprogram megvalósítása az Ózdi Kistérségben” című, az Európai Unió támogatásával a TÁMOP 5.1.1-11/1/A-2012-0001 pályázat keretében megvalósuló projekt: a régi várkonyi óvodában, a Mekcsey út 36. sz. alatt és Borsodbótán, a Rákóczi út 76. sz. alatt 2013. április 2-án megkezdik működésüket a Biztos Kezdet Gyerekházak és Ifjúsági Házak.

Bővebben...
 
Program a leghátrányosabb helyzetű térségben élők felzárkóztatására PDF Nyomtat Email

A 311/2007 számú kormányrendelet a 33 leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérséget komplex programokkal segíti. Az Ózdi Kistérség által nyertes pályázat a TÁMOP 5.1.1-11/1/A-2012-0001 számú projekt, mely a „Komplex gyerekprogram megvalósítása az Ózdi Kistérségben” címet viseli. A 2012. október 1-jén elindult program költségvetése 160 millió forint.

Bővebben...
 
Útkorszerűsítések Csernelyben PDF Nyomtat Email

Csernely Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv ÉMOP-3.1.3/B támogatási rendszeréhez a Kisléptékű településfejlesztés vidékfejlesztési program kiegészítésére (Települések infrastrukturális fejlesztése LHH kistérségekben) programjában a már évek óta kiemelt fontosságú feladatként szereplő Bazsik, Pető, Rózsa és Árnyas belterületi utak korszerűsítése munkái támogatására.

Bővebben...
 
Az Ózdi kistérség fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése PDF Nyomtat Email

A projekt neve: ÁROP-1-1-5-08/C/A pályázat - Az Ózdi kistérség fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése

Bővebben...