Főoldal Dokumentumok Impresszum
Impresszum PDF Nyomtat Email
Ózd Kistérség Többcélú Társulás hivatalos honlapja
www.ozdkisterseg.hu
 
Kiadja:
Ózd Kistérség Többcélú Társulás
 
Felelős kiadó:
a Társulás elnöke
 
A www.ozdkisterseg.hu oldalain található tartalom Ózd Kistérség Többcélú Társulás szellemi tulajdona. A Társulás fenntart minden, a tartalom bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A jogtulajdonos Társulás előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videóanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.ozdkisterseg.hu oldalai teljes egészében, minden fentebb felsorolt elemükkel szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kiemelni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A www.ozdkisterseg.hu oldalairól értesüléseket átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, valamint a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A honlap tartalmának kialakításához felhasználtuk Az ózdi kistérség című könyv szöveges és képi anyagát - a könyv kiadójának engedélyével.

Szerkesztés, tartalomfeltöltés:

Inform-Line Stúdió Kft. 

Levél a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.

Levél a Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.