Felújított, bővített könyvtár

Az Országos Könyvtári Napok keretében Ózdon és a kistérségben számtalan programmal várták az érdeklődőket. Sajónémeti általános iskolájában ünnepélyes keretek között átadták a megszépült könyvtári szolgáltató helyet.

Bővebben...
 
Drágán működnek az ügyeletek

Tíz napirendi pontot tárgyalt hétfő délelőtt a kistérségi társulás tanácsa. A költségvetés féléves teljesítése mellett megvitatták a Géniusz tehetségsegítő hálózat kialakítását és az országos programban való részvétel lehetőségét is. Ismét alkalom kínálkozik tanoda kialakítására, amelyben 11 térségi önkormányzat lehet érdekelt. Senki nem jelentkezett viszont a Gyerekházak nevű pályázatra. A legnagyobb vitát az orvosi ügyeletek finanszírozása váltotta ki.

Bővebben...
 
Sikeres tervezés – 4,3 milliárd forint jut a kistérség fejlesztésére

Elfogadta az Ózd Kistérségi Társulás által kidolgozott programcsomagot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, így az elkövetkezendő hónapokban 4,3 milliárd forint jut majd a helyi gazdaság dinamizálására, a foglalkoztatás bővítésére, a társadalmi és földrajzi mobilitásra. Pihenésre azonban nincs idő, a projektek részletes kidolgozására csupán néhány hét áll rendelkezésre.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

4 / 5 oldal