Útkorszerűsítések Csernelyben

Csernely Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv ÉMOP-3.1.3/B támogatási rendszeréhez a Kisléptékű településfejlesztés vidékfejlesztési program kiegészítésére (Települések infrastrukturális fejlesztése LHH kistérségekben) programjában a már évek óta kiemelt fontosságú feladatként szereplő Bazsik, Pető, Rózsa és Árnyas belterületi utak korszerűsítése munkái támogatására.

Bővebben...
 
Elkészült a közlekedésfejlesztési stratégia

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával, az Ózdi Kistérség Többcélú Társasága megbízásából – az ÁROP-1.1.5/C pályázat keretében – elkészült a kistérség közlekedésfejlesztési stratégiája. A 2010-től 2015-ig terjedő időszak feladatait megfogalmazó dokumentumot június 26-i ülésén elfogadta a társulás tanácsa.

Bővebben...
 
Képzési program a projektek hatékony lebonyolításához

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Felzárkóztatási Programjának keretében, annak részeként tartották meg Ózdon azt a továbbképzést, aminek célja a projektek lebonyolításában, végrehajtásában résztvevők pénzügyi-adminisztratív ismereteinek bővítése volt. Cikkünkben közreadjuk az előadás prezentációját, és folyamatosan elérhetővé tesszük a projekt keretében zajló továbbképzések anyagait.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

2 / 5 oldal